Automate your Marketing
with Womplify




 
faheems78 Photopages

By: fahimah zaini

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 13-Jan-2009 12:05 Email | Share | | Bookmark
Gold Sequin Flower

Tangan-Gold Sequin Flower
Gold Sequin Flower
Baju ni dijahitkan dengan Sequin Flower khas untuk Pn Norizah...Dah lama dah tapi ni baru sempat nak letak dalam fp....


Quote:

Beauty....kelas pun baru jer...awak pun apa kurangnya..banyak tempahan nampak...dah ader brand dah kat tudung..meletup2 gitew...tahniah...
Nora..tq sebab sudi lawat fp saya yang x seberapa ni...kalau ada komen silakan..dialu2kan...


Tuesday, 13-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
MAKLUMAN

Salam sejahtera kepada semua pengunjung faheems78 fotopages. Kepada yang berminat untuk menyertai kelas sulaman manik dan labuci, sila hubungi saya di talian 012 4174712

Tempat : Kepala Batas

Yuran Kelas : RM 150.00 (Deposit RM 50.00)

Pakej : 20 Teknik Sulaman Manik Dan Labuci

Jumlah Peserta : 5 orang (Minimum)
10 orang (Maksimum

Lain-lain : Peralatan Jahitan Dan Makanan Disediakan


**** Sila bawa pakaian untuk cadangan paten dan warna manik yang bersesuaian.


Tuesday, 13-Jan-2009 05:49 Email | Share | | Bookmark
Baju Kad Nikah Shimah

baju penuh
bunga pada bawah baju
leher
View all 4 photos...
Terima kasih atas kepercayaan tuan punya baju ni untuk saya designkan baju akad nikah pada 05.12.2008 yang lalu....Kepercayaan yang diberikan saya gunakan sebaik mungkin...Dua minggu saya bertungkus lumus untuk menjahit baju ni sebab ketelitian jahitan bagi menyerikan baju polos putih ni...Oleh kerana tuan punya baju inginkan gandingan warna gold dan menyerahkan sepenuhnya pada saya untuk menatarias (betul ker??) baju ni...so saya jahitkan labuci pada bunga baju...
Maaf saya pohonkan di atas masalah gambar yang kurang memuaskan...Sebarang komen amat saya alu2kan







Tuesday, 13-Jan-2009 05:34 Email | Share | | Bookmark
Manik Tabur Labuci

Manik Tabur Labuci
Manik Tabur Labuci
Manik Tabur Labuci
View all 4 photos...
Pn Rosmawati nakkan 2 pasang baju yang sama patern kerawang ditambah dengan manik dan labuci dengan design yang berlainan...so bagi baju ni saya tambahkan dengan manik tabur dan labuci untuk menaikkan lagi dan highlight kat bunga...


Tuesday, 13-Jan-2009 04:11 Email | Share | | Bookmark
Sequin Flower

Sequin Flower
Sequin Flower
Sequin Flower
Baju Pn Rosmawati ni ditambah dengan bunga labuci pada tangan dan bawah baju untuk menaikkan lagi...baju ni...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net